Portfolio: Foto | Film | Drönare

Behöver du filmproduktion i Halmstad? Kontakta Jeppssonfilmproduktion på 0739232351 för kreativa lösningar!

Boka oss

Företagsfilm / Informationsfilm

Ge kunden en rundvisning i högupplöst miljö och få en överblick av hela ditt företaget. Vi filmar, fotograferar och redigerar och erbjuder attraktiva drönarfilmer och dörnarbilder. (inkl. Logo, musik, tal, tillstånd, rättigheter)

 

Digitala kreatörer

Låt oss få göra era content på era sociala medier i vertikala eller horisontella klipp som är anpassade för reels. 

 

Motivationsvideo

Boosta din sociala medieprofil med våra engagerande videor! Från tal och text till bilder och animationer – vi skapar skräddarsydda manuskript som fångar din publik. Ta steget idag!

 

Musikvideo

Vi hjälper dig att filma och redigera din musikvideo. Kombinera tagningar från alla dess vinklar. Musikvideo ger en upphöjade upplevde. Här sjunger och dansar artisten Christof Jeppsson en härlig sommarkväll.

Halmstad Kommun

Vi hjälper dig som kund att få en upplevelse till något igenkännande. Sprid visa våra invånare eller kunder vad som finns att erbjuda.

Mäklarprojekt 

Ge kunden en rundvisning i högupplöst miljö och få en överblick av hela fastigheten. Vi filmar och redigerar och erbjuder attraktiva drönarfilmer och dörnarbilder. 

Sportfoto

Varje liten detalj inom idrott är viktigt. Fånga de mest fantastiska och spektakulära ögonblick. Sprid våra duktiga atleter och visa hur en förebild skall agera. 

Företagsevent

Vi hjälper dig som kund att få en upplevelse till något igenkännande. Sprid visa våra invånare eller kunder vad som finns att erbjuda.

Drone – Vertikalt klipp

Drönare flyger över småländska slätterna

Content  

Reklam till Boom Boom nattklubb i sociala medier

Image to video 

AI bild skapad från prompt till animerad video 

Ai bild

AI bild skapad från prompt till animerad video

Våra Hemsidor