Foto & Filmproduktion 

Lyft din online- närvaro till nya höjder med våra kreativa tjänster! Behöver du imponerande kvalitetsfilm och reels för dina sociala medier?

Vi är din lokala expert i Halmstad som erbjuder skräddarsydda helhetslösningar. Från moderna hemsidor till fängslande foto- och filmproduktion, visuellt slående bilder och skräddarsydd grafisk design.

Låt oss ge ditt varumärke den uppmärksamhet det förtjänar. Kontakta oss nu och börja skapa en minnesvärd digital närvaro!” 

Film Team

Christofer Jeppsson

Christofer Jeppsson

Foto, Film, Grafisk design & SEO

Christian Jeppsson

Christian Jeppsson

Foto, Film, Redigering & Drönare

Mikael Jinghem

Mikael Jinghem

Foto, Film & Drönare

 

SPRIDNING AV MATERIAL MED DRÖNARE

 

Enligt lagen och förordningen om skydd för geografisk information krävs spridningstillstånd för att publicera eller på annat sätt sprida sammanställningar av geografisk information. Om en uppdragsgivare ger Jeppsson Production i uppdrag att filma eller fotografera ett visst specifikt område. Då lämnar fotografen eller filmaren ( Jeppsson Production ) i sin tur lämnar över allt material till uppdragsgivaren. Vi på Jeppsson Production söker alltid spridningstillstånd för dig om du avser att sprida dessa bilder eller filmer. Läs mer på Lantmäteriets hemsida.

TILLSTÅND FRÅN TRANSPORTSTYRELSEN

 

Jeppsson Production  har tillstånd för obemannade luftfartyg underkategori A1/A3 och A2. Jeppsson Production har tillstånd för öppen Kategori vilket gör att vi kan flyga drönare upp till 25kg.

Sedan Januari 2021 har vi Operatörs-ID på våra drönare och EU drönarkort (EASA European Aviation Safety Agency) i klasserna A1/A3 & A2. Vi värnar om säkerhet

FÖRSÄKRING

 Ansvarsförsäkring för drönare –  Jeppsson Production är även helförsäkrade av Svedea.